Miért az arany?!

Az egy dolog, hogy időnként válság van.  Azonban nem mindegy, hogy kit, hogyan érint ez a válság? Hogyan lehetett volna felkészülni rá, a hatásait mérsékelni? Arról sem sokat hallunk, hogy valójában mekkora a baj és mi várható a közeli jövőben?

Mekkora a baj a világban?

Az USA államadóssága. Bush az utolsó 8 évében több hiányt halmozott fel, mint az őt megelőző összes 42 elődje 1789 óta összesen. A sokadik értelmetlen háborúba rángatják bele a politikusok ezt az országot. Az állam adóssága 12 ezer milliárd dollár, ami fejenként 42,5 ezer dollárt jelent minden állampolgárra. Ezt már épeszű ember nem gondolhatja komolyan, hogy vissza lehet fizetni.

A válság hatását csökkentendő rengeteg pénzt pumpáltak a gazdaságokba, amit egyszer ki kell majd onnan szippantani, különben félelmetes inflációt okozhat.Az infláció a “kisember” legnagyobb, láthatatlan ellensége.

Válságban az Európai Unió. A görög adósságválság felszínre hozta az EU működésében rejlő anomáliákat. Képesek leszünk megújulni? Mi lesz az euróval? A választ ma még nehéz megadni, de egyre nagyobb a bizonytalanság és egy re több idő fog kelleni a helyzet konszolidálásához. Vagyis a régió fejlődése leállt.

Környezetvédelem, elszegényedés, népesedési problémák. A Föld is egy élőlény. Pontosan úgy viselkedik, mint minden más élő organizmus: védekezik a kórokozók ellen, lázas rohamai vannak, az okozott károkra azonnal reagál. Mi vagyunk a legnagyobb károkozók….

Ma a Föld lakosságának leggazdagabb öt százaléka a globális jövedelmek egyharmadával rendelkezik, ugyanannyival, mind az “alsó” nyolcvan százalék. A világban több mint 800 millióan éheznek, csaknem 1 milliárd ember nem jut tiszta ivóvízhez, minden ötödik ember analfabéta. A fejlett országokban a népesség fogyása, az idegenek betelepülése, a fejletlen országokban a népességrobbanás a legnagyobb társadalmi problémák egyike. Harc az erőforrásokért. A háborúk kirobbanásának az eddigi történelemben ez volt az első számú oka…

Miért az arany?

Hogyan lehet védekezni, hosszú távon biztonságra törekedni a fentiekben vázolt körülmények között? Milyen módon tudjuk a pénzünk vásárlóértékét megőrizni? Olyan tartalékot képezni, amit a világon mindenhol elfogadnak, bármikor értékesíthető és megőrzi az értékét?

Kérjen tanácsot és arany vásárlásra ajánlatot! >>>

Vegyük sorra, hogy milyen előnyei vannak egy arany befektetésnek:

– értékálló: hosszabb időszakot elemezve is az látszik, hogy a pénz időszakonként elértéktelenedik, az arany őrzi vásárlói értékét

– likvid: a világ minden táján elfogadják. A standard minőségű, tanúsítvánnyal rendelkező arany bármikor, bárhol eladható, gazdasági javakra cserélhető a pénzügyi rendszer teljes összeomlása idején is. (Sőt, ekkor érződik az előnye igazán.)

Olyan kereskedőtől vásároljunk, aki visszavásárlási garanciát vállal. A befektetési arany esetében fontos szempont, hogy a likviditás valóban (ne csak pénzügyi válság esetén) segítse a befektetési állományunk értékének megőrzését, a pénz formájába történő “visszatérést”

Stabilitás. Legyen az arany befektetés kiszámítható, tervezhető és kockázatmentes. Ne az árfolyamok ugrálását kelljen figyelnünk, hanem tudjunk a munkánkra, életünk más részeire koncentrálni.

Milyen aranyat vegyünk és hol?

Társaságunk mindig arra törekedett, hogy a vevők igényét szolgálja ki és ne kelljen senkit sem meggyőzni semmiről (Főleg azért, hogy eladhassunk neki valamit….)

Ezért több kereskedővel is kapcsolatban állunk, igyekszünk minden igényt kielégíteni:

– Vásárolhat nagyobb mennyiségű aranyat, amelyet kérésére leszállítanak vagy a kereskedőnél átvehet

– Vásárolhat folyamatosan, kisebb tételben aranyat, anélkül, hogy azt át kellene vennie és gondot jelentene a tárolása

– Segítünk úgy létrehozni a saját arany fedezetét, hogy még pénzbe sem kerül!Dolgozzon velünk, ajánlja az arany befektetést barátainak, ismerőseinek és a megkeresett jutalékból vásárolja meg a saját készletét!

Kérjen tanácsot és arany vásárlásra ajánlatot! >>>

Befektetési kérdésben kérje segítségünket:

Kapcsolatfelvétel


dr.Tatár Attila

E-mail cím: info@bankweb.hu
Telefonszám: 20/462-88-50.

One thought on “Miért az arany?!

  1. Befektetés: lakás vagy arany « Aranycenter.hu

    […] Természetesen ez az egész weblap az aranyról szól, további információk az arany befektetésről: Arany befektetés […]

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal