Robert T. Kiyosaki és az arany

arany befektetés, Robert T. Kiyosaki, eladás és vásárlás, aranyszámla, lapka, gramm, uncia, napi árfolyam, ezüst, befektetési tanácsadás1999-ben Robert T. Kiyosaki “Gazdag papa, szegény papa” című könyvével a legjobb úton volt afelé, hogy nemzetközi bestseller legyen, az egyik leghosszabb ideig futó bestseller a New York Times történetében. A Gazdag papa, szegény papa nem az ingatlanokról szól, hanem a pénzügyi képzés fontosságáról. A Gazdag papa, szegény papa azzal a céllal született meg, hogy felkészítsen bennünket és a szeretteinket arra a zavaros pénzügyi helyzetre, amelyet már Robert gazdag apja is látott közeledni.
2009-ben, amikor számos otthon leértékelődött, vagy elveszett a banki jelzálogjog érvényesítése során, sokan fedezték fel a bölcsességet Kiyosaki gazdag apjának szavaiban. Ma már tudatában vagyunk annak, hogy egy ház bizony forrás is lehet. Ma már tudjuk, hogy az otthonunk értéke növekedhet, vagy csökkenhet. Ma már tudjuk, hogy elveszítheti a pénzét az, aki a részvénypiacon fektet be.

 

Ma már azt is tudjuk, hogy a pénz értéke csökkenhet, és a takarékoskodókból könnyen lehet vesztes. Ez az oka annak, hogy napjainkban a pénzügyi intelligencia sokkal fontosabb, mint korábban bármikor.
A legtöbb globális gazdasági problémánk 1971-ben kezdődött amikor Nixon elnök levette az USA-t az arany-alapról. A történelem során, amikor egy kormány levált az arany-alapról, minden esetben pénzügyi zűrzavar keletkezett. Arany és ezüst: Isten alkotta pénzek. Az USA dollár, a jen és az euró az ember alkotta pénzek példái. Ha ember alkotta pénzekkel helyettesítjük a valódi pénzeket, a zűrzavar mindig bekövetkezik. Zavaros időkben pénzügyi intelligencia még az aranynál is értékesebb.
Tartson velünk a tudás megszerzésének, új ismeretekkel, rácsodálkozásokkal kikövezett rögös útján.

Arany blog:

Jelentkezzen ingyenes Hírleveleinkre és folyamatosan kapja elemzéseinket, termékleírásainkat és akciós ajánlatainkat.

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal