Adatvédelem

Adatszolgáltatási elvek

A www.aranycenter.hu weboldalt a BankWeb/dr.Tatár Attila működteti.

bankweb hitelügyintézés, befektetési tanácsadásA BankWeb Csoport egy 2001.áprilisától létező bank- és pénzügyi tanácsadó portál mellett több különböző pénzügyi témára specializált weboldalt is működtet.

Látogatóink ingyen vehetik igénybe szolgáltatásainkat. A Weboldalakon közölt kondíciók, információk csak tájékoztató jellegűek és nem jelentenek semmilyen jellegű üzleti ajánlatot.

A BankWeb munkatársai arra törekednek, hogy az általuk megjelenített információk minden szempontból a lehető legjobban szolgálják a felhasználók tájékoztatását. Ennek ellenére előfordulhatnak hibák, melyekért elnézésüket kérjük. A hibás adatközlésből származó károkért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

A weboldalak bármely részének másolásával, terjesztésével kapcsolatos minden jogot fenntartunk.

Társaságunk nem felel a linkekben előforduló márkanevek, védjegyek használatáért, valamint azért, ha a máshol készült tartalmi szolgáltatás vagy a Fórumon, hozzászólásokban megjelenő észrevételek sértik bárki hitét, ízlését, meggyőződését. A portálon megjelent információk további felhasználásáért a felhasználó felel.

Írja meg a weboldalunkkal, bankokkal, pénzügyekkel kapcsolatos észrevételeit, véleményét, esetleges panaszát. Levelét bizalmasan kezeljük és rövid határidőn belül megválaszoljuk.

Kapcsolat:

  • dr.Tatár Attila
    E-mail cím: info@bankweb.hu
  • Telefonszám: 20/462-88-50.
  • Iroda: 1027 Budapest, Varsányi udvar 2..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük