Arany: amit tudnia kell döntés előtt

arany befektetés, tanácsadó, vásárlás és eladási ár, napi árfolyam, tárolás, biztonság, széf, aranyszámlaKözel tíz éve foglalkozom a befektetési arannyal. Sok emberrel találkoztam, megismertem az arany forgalmazás rejtelmes útjait, igyekeztem feltárni a kockázatokat.

Engedjék meg, hogy megosszam Önökkel tapasztalataimat és gondolataimat. Ez egy blog, csak nyugodtan szóljanak hozzá, várom kérdéseiket, észrevételeiket.

– Miért jó a folyamatos vásárlás? Az aranyszámla előnyei Az aranyszámla ajánlásakor érzem igazán azt, hogy bárkinek ajánlható, rugalmas, jó termék.

Az interneten számtalan oldal található, ahol aranyat árulnak és azonnal láthatóak a legfrissebb napi arany árfolyamok.  Egyszerű az árajánlatokat összehasonlítani, mégis nehéz a választás… A választás még sem csak az árfolyamról szól. Fontos a biztonságos tárolás és a minőség: egyáltalán nem mindegy, hogy hol ás melyik finomító milyen termékét vásárolja meg.

Aranyat számtalan módon vásárolhatunk. Önnek melyik megoldás felel meg a legjobban? Lehet tőzsdei spekulatív terméket látni benne és lehet hosszú távra nyugdíj céllal is vásárolni.

Vásárlás – szállítás – tárolás: Az arany befektetés legfontosabb kérdései. Gyakran gondolok arra, hogy aki aranyat vásárol, az vajon előzetesen végig gondolta-e, hogy hol fogja tárolni majd egyszer eladni az aranyát?

Olyan sok befektetési termék van, de ezek mind a pénzvilág részei. Az arany azért más, mert itt egy másik dimenzióba léphetünk. Miért az aranyat válasszam? Ne higgye, hogy minden választ ismer…. Nem szégyen azt sem, ha kérdez az ember, ne akkor derüljön ki, hogy rosszul döntött és választott, amikor évek múlva el szeretné az aranyát adni…

További befektetési termékek összehasonlítása. Miért válasszuk az aranyat?

– Arany vagy ezüst?

– Lakás vagy arany?

– Arany vagy tőzsde?

Az aranyat elsősorban a hosszú távú menedék szerepe, a biztonság miatt vásároljuk.  Biztos, hogy mindent tud erről a kérdésről? – Arany=biztonság. Azért beszéljünk róla…

Kérjen tanácsot és arany vásárlásra ajánlatot! >>>

dr.Tatár Attila
0620/462-8850
info@bankweb.hu (adja meg a levélben a telefonszámát is)

4 thoughts on “Arany: amit tudnia kell döntés előtt

 1. Juhász János

  Tisztelt Tatár Úr!

  A befektetői és a közvetítői oldal is érdekelne.
  Részletes tájékoztatást kérnék.

  Üdvözlettel:
  Juhász János

  • dr.Tatár Attila

   Kedves János!

   Küldtem e-mailt, de jobb lenne személyesen találkozni.

 2. Molnár Péter

  Tisztelt Tatár Attila!

  Ha én mint ,közvetítő akarok részt venni ebben az aranyforgalmazásban akkor ,milyen lehetőségeim vannak?

  Milyen vizsgát kell tennem vagy szerződési feltételek?
  Milyen érdekeltségi rendszert dolgozott ki erre,ha viszek vevőket- aki vásárolna aranyat?

  Üdvözlettel:Molnár Péter

  • dr.Tatár Attila

   Kedves Péter!

   Hol lakik? A legjobb lenne ezt személyesen megbeszélni.
   De van lehetőség a közös munkára. Küldök e-mailt is.

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal