Arany blog

Gyakran használom az internetes keresőket – főleg a google.hu hasznos – konkurencia elemzésre, de magánjellegű keresésre is.

Amikor befektetési arannyal kapcsolatos “kulcsszavakra” keresek rá, akkor azt tapasztalom, hogy mindenhol webáruházakra, aranyat forgalmazó cégekre találok rá, aki el akarják adni az aranyat és minden, amit írnak alá van rendelve ennek az értékesítési szándéknak.

Olyan weboldal, ahol objektív tanácsokat, hasznos tapasztalatokat és egyéni szemléletet lehetne tapasztalni, szinte alig látok. A www.aranycenter.hu egy ilyen blog szeretne lenni, ahol megoszthatja gondolatait hasonló érdeklődési körű emberekkel.

Arany blog

Számomra a blog az a műfaj, ahol másoknak segítve mondhatom el a saját gondolataimat. Bízva abban, hogy előbb-utóbb kialakul egy párbeszéd. Mások is hozzá teszik a gondolataimhoz a saját tapasztalataikat és véleményüket, így egy olyan közös és az egyéni tudásnál mindenképpen mélyebb, részletesebb, szélesebb körű információs bázist hozva létre, amely aztán bárki számára elérhető és hiteles.

Minden kérdésre válaszolok és csak buzdítani tudok mindenkit a hozzászólásra.

 

dr.Tatár Attila

 

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal