Kapcsolat

bankweb, hitelügyintézés, befektetési tanácsadás, arany tartalékKérjen egy teljes körű befektetési tanácsadásra előzetesen időpontot. A tanácsadás ingyenes és kiterjed az életviteli tanácsok mellett a nyugdíj tervezés, családi költségvetés kérdéskörére is – amire az érintett ügyfelünknek éppen szüksége van.

Az arany

Az arany befektetés a megtakarítási, befektetési termékek egyik alappillére. A biztonságra törekvés és hosszú távú tervezés egyik legjobb eszköze. Társaságunk önálló kereskedési joggal nem rendelkezik, hanem partnerünk bevonásával biztosítunk egy kedvező arany vásárlási árat. (Szerződött partnerünk a Solar Capital Gold Zrt. Budapest)

Az interneten rengeteg oldalt talál, ahol aranyat szeretnének eladni, de olyan BLOG-ot, ahol segítenek minden aranyvásárlással kapcsolatos kérdésben – keveset talál. A www.aranycenter.hu a legrégebben működő, arany kérdéskörre specializált BLOG!

Kérjen tanácsot és arany vásárlásra ajánlatot! >>>

Tisztelettel: dr. Tatár Attila

posta: info@bankweb.hu (adja meg telefonszámát is)
Telefon: 20/462-8850. és 1/796-4415.
Iroda: 1027 Budapest, Varsányi udvar 2.
adószám: 67408230-1-41.

 

2 thoughts on “Kapcsolat

  1. H László

    Tisztelt Dr.Tatár Attila!
    Jelenleg bróker közreműködésével folytatok kisbefektetői tevékenységet amivel nagy mértékben elégedetlen vagyok.Szeretnék változtatni,ebben kérném a segítségét. Üdvözlettel:H László

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal