dr.Tatár Attila

Egyre nagyobb divat a befektetési arany vásárlása. Én ezzel a kérdéssel akkor kezdtem el foglalkozni, amikor még ez senkit sem érdekelt és a legfontosabb kérdés az volt, hogy kellhet-e egyáltalán arany befektetés az embereknek. Ma arra kell felhívnom a figyelmet, hogy az arany vásárlásnak is vannak kockázatai, odafigyelve, ésszel vásároljunk!

 

Rövid életrajz

Esztergomban születtem 1962-ben, de a gyermekkoromat és a kamaszkort is már Szegeden töltöttem. Aztán Budapesten a Közgazdasági Egyetemet végeztem el, két szakon szereztem diplomát, majd később doktori fokozatot (phd).

A kereskedelmi bankok megalakulásával egy izgalmas, új szakma vált elérhetővé, vonzottak a pénzügyek, így az alakuló bankokban (OKHB, Postabank, majd CIB) helyezkedtem el, megtanultam mindent, amit a szakmáról akkoriban lehet. Minden részlete érdekelt a bank működésének, nem tudtam beszorítani magam egy területre. Mivel vezérigazgató nem lehettem, így saját vállalkozásba fogtam – felköltöztem az internetre. És 2003-ban Budapestre…

Budapesten már a saját cégemben kezdtem el dolgozni független pénzügyi tanácsadóként. Személyiségem olyan, hogy sok részterülettel kell foglalkoznom:

  • Befektetési tanácsadás, személyes portfólió készítése
  • befektetési arany és aranyszámla megtakarítási program
  • vagyonépítési tanácsok, vállalkozás indítása, vállalati befektetések
  • vállalatok pénzügyei (hitelek, váltó, közraktárjegy, garanciák, befektető felkutatása, stb.)
  • lakossági pénzügyi kérdések (támogatott hitelek, bankári képviselet, stb.)
  • külföldi pénzügyi termékek, bankban nem forgalmazott termékek
  • tőzsdetanfolyam, forex robotok és félrobotok fejlesztése

Különböző időszakban, más és más hangsúllyal, de valóban széles érdeklődési körrel megáldva dolgozom.

Én és az internet

Az internetes megjelenéseim határozzák meg az ügyfélkörömet. Saját magam készítem, optimalizálom és fejlesztem weboldalaimat.

Fórumot vezetek a Nők Lapja Café-n, szakértő vagyok sokfelé és négy klubot tartok fenn a Network blog oldalain. Szakmai munkámmal rendszeresen segítem a szaksajtót (Világgazdaság, Figyelő, stb.), az RTL Klub, a Trend FM, az ATV és az Echo TV, valamint időszakosan több rádió műsorait. (A Blikk sem maradhat ki a sorból, hiszen ha nem is szaksajtó, de a legnagyobb példányszámban jelenik meg és a gazdasági cikkei színvonalasak…)

Befektetési tanácsadásra kérjen időpontot >>

dr.Tatár Attila
kapcsolat@bankweb.hu
0620/462-8850. és 1/796-4415.
Iroda: 1027 Budapest, Varsányi udvar 2.

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal