Vásárlás

Arany vásárlás, vétel és eladás

A www.aranycenter.hu blog olvasása közben mindenki meg fogja érteni, hogy miért van szüksége befektetési arany vásárlásra vagy aranyszámla nyitására. Az arany vásárlás olyan biztonságot teremt, amelyre pénzpiaci termékek nem képesek.

Társaságunk tevékenysége: befektetési tanácsadás, nyugdíj tervezés és optimalizálás. Vállalkozások számára is izgalmas és egyedi pénzügyi megoldásokat tudunk ajánlani.

Minden befektetési döntés összetett, nem csak az aranyról szól, hanem a vagyoni-jövedelmi helyzete, életkörülményei és céljai ismeretében készítünk személyre szóló befektetési portfóliót. Több termék és alternatíva közül választhat, általában az arany egy “csomag” részeként szerepel, senki sem fekteti az összes pénzét aranyba…. (Elsősorban napi gondok, váratlan kiadások, miatt.) Célunk olyan bankban nem forgalmazott külföldi befektetési termékek bemutatása, amelyek tőkevédelem mellett képesek magas euró alapú hozam biztosítására.

 Arany vásárlás – ajánlatkérő >>>

Arany vásárlás

De most nézzük az aranyat, amely minden befektetési portfólió fontos eleme kell, hogy legyen, hiszen a pénzpiacok soha nem látott kockázatokat rejtenek magukban:

– a fejlett országok eladósodottak (a lakosság is és az állam is)
– a gondok megoldására a jelenlegi vezetők nem képesek, csak halogatás folyik
– az infláció elszabadulására lehet számítani (adósság “elinflálása” régi módszer)
– környezeti ártalmak, fejlődési problémák megoldására sincs receptje az emberiségnek
– nemzetközi feszültség fokozódik (arab világ, észak-dél, Ázsia gazdasági szerepe, energia válság, stb.)

Hogyan vásároljak aranyat?

Nem folytatom tovább, hiszen a célom most az, hogy a biztonsági tartalék megteremtéséhez adjak tanácsokat. Aki eldöntötte, hogy a megtakarításai egy részét aranyba fekteti, az kétféleképpen vásárolhat aranyat:

  • egyedi arany vásárlás: ha megfelelő összeggel rendelkezik ehhez
  • aranyszámla nyitás: ha havi rendszeres befizetéssel szeretne vásárolni

Amennyiben egyedi vásárlással hozza létre az arany készletét, akkor ne feledje, hogy fontos előre gondolni a biztonságos tárolásra. Az sem mindegy, hogy melyik kereskedőtől és milyen minőségű aranyat vásárol. A legfontosabb kérdések között a megfelelő áron történő vásárlás is ott szerepel: elemezni kell a piacot és több részletben, a legjobb vételár elérésére törekedve venni az aranyat.

Az aranyszámla esetén ez könnyebb, hiszen a rendszeres vásárlások átlagára kedvezőbb lesz a tetszőleges egyedi vásárlások áránál. Itt is van mód egyedi vételre vagy a befizetés összegének módosítására.

Arany vásárlási ajánlatunk

Ahogyan azt az elején már említettem, a befektetési termékek egyike a fizikai arany, jöjjön el egy tanácsadásra és hallgassa meg milyen más megtakarítási termékeket ajánlok.

Arany vásárlás ELŐTT keressen meg és segítek a megfelelő kereskedő, arany termék és ár kiválasztásában. Nem kell kapkodni, a sietség nem indokolt, itt hosszú távra kell elköteleznie magát, van idő mindenre.

 Arany vásárlás – ajánlatkérő >>>

dr.Tatár Attila

0620/462-8850
info@bankweb.hu (adja meg a levélben a telefonszámát is)
Iroda: 1027 Budapest, Varsányi udvar 2.

One thought on “Vásárlás

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal