ÁFA mentes ezüst befektetés

Sokan gondolják úgy, hogy az arany árának utóbbi időben bekövetkezett emelkedésével már túl drága lett a sárga fém, inkább kivárnak, hátha később kedvezőbb áron vásárolhatnak.

Rossz hírem van. Bár a jövőbe látó gömb nincs a birtokomban, emelkedő ciklusban általában sokat kell várni a következő áresésre. Ha egyáltalán belátható időn belül lesz áresés….

Tehát érdemes folyamatosan, kisebb tételekkel szervezni az arany vásárlását, ekkor az árak kiegyenlítettebbek és jobban járunk, mint a ritka, de nagyobb értékű vásárlásokkal. A másik megoldás, hogy az arany mellett nagyobb figyelmet szentelünk annak „kistestvérére” az ezüstre. Ennek ármozgása ciklikusan eltér az aranyétól és talán kissé nagyobb hullámokat is ver az árhullám, de jó lehetőségeket találhatunk a vásárlásra. A legtöbb befektetőt a fizikai ezüst vásárlásától az szokta elijeszteni, hogy lényegesen nagyobb a mérete (adott pénzen vásárolható súlyt figyelembe véve), ami a tárolásnál jelenthet gondot, mivel nem fér be az átlagos széfekbe. A másik gyakori észrevétel az szokott lenni, hogy az ezüst esetében vásárláskor ÁFA is fizetendő, ami jócskán drágítja és értelmetlenné teszi az ezüst vásárlását.

Ezüst vásárlás ÁFA nélkül

A megoldás egy biztonságos svájci  vámszabadterületi ezüstkereskedelmi és -tárolási szolgáltatás igénybevétele.

A vámszabad területen történő ezüst adásvétel teljesen ÁFA-mentes, mivel a tárolás helyszíne kívül esik az ÁFA területi hatályán. A szolgáltatás további nagy előnye, hogy  most ügyfeleink  hozzáférhetnek a nagykereskedelmi forgalomban kapható 1000 unciás Good Delivery ezüst rudakhoz, amelyek a legjobb árréssel rendelkező fizikai ezüst termékek a piacon.

Partnerünk a zürichi reptér szomszédságában kialakított nagybiztonságú páncélteremben tárolja a megvásárolt ezüstrudakat teljes körű értékbiztosítás mellett.

Ezüst vásárlása aranyszámlára

Aki hosszabb időtávban gondolkozik és rendszeres, kisebb összegű ezüst vásárláshoz keres megfelelő megoldást, annak javaslom a Bónusz aranyszámla használatát, amelyet itt tud megnyitni:

Érdemes az ezüstöt a Goldtresor rendszerben megvásárolni, itt tud regisztrálni:

Egy egyszerű regisztrációt követően kipróbálhatja a rendszert, ami biztonságos és nagyon könnyű használni.

Nagyon átlátható és sokrétű a felület, könnyű rendelni, bankkártyáról és átutalással is tud fizetni, már kisebb összeggel is kipróbálhatja. Nagyon jól látható az összes adat, plusz grafikonok és minden, ami a vásárlás kapcsán csak érdekes lehet. Az árjegyzés folyamatos, így különösen izgalmas vásárlási lehetőségeket lehet találni némi áresés alkalmával.

Kérjen további információt az ÁFA-mentes vámszabad területi ezüst kereskedésről.

dr.Tatár Attila
info@bankweb.hu
0620/462-8850.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük