Cappuccinó 24 karátos arannyal

Szó szerint bearanyozhatjuk a napunkat a közelmúltban megnyílt szarvasi Újváros Bisztróban, ahol nemcsak a márványpadlóba kerültek 24 karátos aranybetétek, de arannyal szórt kávékülönlegességet is rendelhetünk. Az arany jó hatással van a szervezetünkre is, hiszen az arany remek immunerősítő, védi és regenerálja az idegrendszert. Továbbá gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása is régóta ismert.

Nemzetközi viszonylatban is elismert séfekkel, helyi alapanyagokból készült ételkülönlegességekkel várja a vendégeit Szarvas legújabb étterme az Újváros Bisztró. Az éttermet egy helyi testvérpár, Szin Csaba és Szin Bence álmodta meg, és ők gondoskodnak arról, hogy világszínvonalú luxus élményben legyen része mindazoknak, akik betérnek hozzájuk.

Szarvas egyik legfőbb nevezetessége a 19. században épült Bolza-kastély, így a testvérpár a grófi család előtt tisztelegve – az egyébként hi-tech – épület padlóját olasz kerámiával díszítette. A márványlapokat Olaszországban, a kerámiagyártás lassan évezredes központjában, Ravennában készítették, némi arany berakással.

A 24 karátos fizikai arany vonalat szerették volna megjeleníteni a kínálatukban is, sőt, minél több termékükön próbálják majd azt elhelyezni valamilyen formában a jövőben.

Dubaj után Szarvason is arany cappuccino

Arany cappuchino, fizikai arany fertőtlenítő hatása. Aranykanál és arany ékszerek.

A kávézóban háromfajta, folyamatosan változó specialty kávéval biztosítják az eredeti kávéélményt. Az alapanyagot egy olasz, egy hazai és egy nemzetközi csúcspörkölő tételei közül választották ki. A kávék között szerepel az arany cappuccino is, amely 24 karátos aranyporral van megszórva.

Eddig csak Dubajban, a világ egyetlen hétcsillagos szállodájában lehetetett ezt megkóstolni, de a magyaroknak most már csak Szarvasig kell utazniuk ezért az exkluzív kávéélményért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük